Anya er årets underviser!

 

Vi har visst det lenge, men nå er hele MatNat enige: Anya er årets underviser!

Vår egen Anya Helene Bagge har av Realistutvalget blir kåret til årets underviser 2016/17. UiB.no skriver “Juryen legger vekt på at Bagge tar stort ansvar for å forhindre at studentene faller fra. Hun har arrangert en såkalt “catch up week” der studentene på INF101 får repetert det viktigste i faget. Flere av prosjektene hun har vært veileder for har fått stor oppmerksomhet i mediene.”.

Vi som kjenner Anya vet at det finnes minst hundre flere grunner til å nominere henne til årets underviser. Hun engasjerer oss med stadig mer kreative oppgaver, og legger til rette for at alle kan utvikle seg i det tempoet som passer dem. Personlig oppfølging for hver eneste student i et kurs med flere hundre studenter er noe bare Anya kan få til!

Trenger du hjelp til en oppgave er hun alltid tilgjengelig på facebook, hvor hun også aktivt poster tips og triks i facebookgruppen vår. Hun viser stor ansvarsfølelse for studentene, bachelor som master. Vi må heller ikke glemme at Anya er en del stor del av det sosiale miljøet vårt og har god kontakt med studentene. Bartending på eksamensfester, ølbrygging og fredagslunsj er bare noe av det hun steller i stand!

Fagutvalget og studentene er veldig fornøyde med deg og håper du vil undervise i mange år til! Prisen overrekkes førstkommende tirsdag (17. oktober) klokken 12:00 i 1. etasje på Realfagbygget.

Gratulerer, Anya!

 

Anya Helene Bagge

Foto: Kim E. Andreassen (UiB.no)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.