Åpning av bachelorlesesalen

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en strålende sommerferie så langt og er klare for et nytt semester ☀️
Som alt annet dette året blir dette en litt annerledes semesterstart for oss alle. Vi i styret til echo har nå blitt enige om noen tiltak som må iverksettes for å sikre forsvarlig drift av bachelorlesesalen til informatikk under koronasituasjonen.Tiltakene lyder som følger:Maksimalt antall studenter som kan oppholde seg på lesesalen er nå satt til 55.

  • For å unngå at dette antallet overstiges vil det kun være 55 stoler utplassert på lesesalen. Det betyr at det ikke er innafor å stå rundt om eller sette seg oppå pulter dersom alle stolene er i bruk.
  • I inngangen til lesesalen vil det plasseres ut en kuleramme som skal hjelpe til med å holde oversikt over antall ledige og okkuperte plasser. Vi ber da om at dere utfører håndvask/spriting, og bruker kulerammen når dere ankommer og drar fra lesesalen. Vi oppfordrer på det sterkeste at dere frigjør plassen deres for andre dersom dere skal på forelesning eller være borte over lengre tid.
  • Hvis antallet overstiges vil vi først komme med en generell anmodning om å forlate lokalet til de som ikke har en fast plass. Fungerer ikke dette må vi dessverre stenge lesesalen resten av dagen.
  • Følg ellers oppfordringer fra FHI – hold deg hjemme om du føler deg syk og utfør jevnlig rutiner for håndhygiene! Vi ønsker at alle utfører UiBs eget smittevernskurs på https://mitt.uib.no/enroll/A7N79G

Plasskapasiteten på lesesalen er allerede et fremtredende problem, og det foreligger et kollektivt ansvar for å sørge for at folk holder seg friske. Vi ber om at alle viser forståelse og tar hensyn til retningslinjene som nå blir satt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.