Bedriftpresentasjon og Hackathon med Deloitte

Velkommen til Bedriftspresentasjon og Hackathon med Deloitte!

Hvor: Media City Bergen (Ateriet)
Når: Torsdag 22. februar kl. 16:30

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer en 264 000 medarbeidere i over 150 land, og er vedens største leverandør av sikkerhetstjenester globalt.

I tillegg til det internasjonale nettverket, satser Deloitte stort på Cyber-området i Norge. I vår Cyber Security-avdeling jobbes det med alle aspekter av informasjonssikkerhet, som omfatter alt fra sikkerhetsarkitektur, sikkerhetsovervåkning og penetrasjonstesting, til opplæring, risikovurderinger samt etablering av rammeverk og prosesser.

22. februar inviterer Deloitte til Hackathon på Media City bergen. MCB samler et unikt miljø av mediebedrifter og teknologiselskaper, og klyngens medlemmer jobber blant annet med medieteknologi, kunstig intelligens, augmented reality, animasjon, grafikk, visualisering, sensorteknologi, robotikk, spillutvikling og film. I august 2018 flytter Deloitte Bergen inn i MCB og sikrer et tettere samarbeid med ledende teknologibedrifter, som Hackathonet vil gi deg et innblikk i.

Meld deg på her.
Husk å ta med laptop!

Program:
16.30: Oppmøte MCB Bergen (NCE Media AS, Lars Hilles gate 30)
16.30: Introduksjon til MCB, Deloitte og Cyber Risk Services
17.00: Øl & pizza
17.15: Hackathon
19.15: Avslutning og premieutdeling
19.30: Vi går videre til Kvarteret

Vi sees!

Leave a Reply

Your email address will not be published.