Bedriftskomiteen søker nye medlemmer!

Bedriftskomiteen søker nye medlemmer

Da noen fullfører sin master dette semesteret, trenger vi å fylle deres plass! Bedriftskomiteen har hovedansvaret for arrangering av bedriftspresentasjoner på instituttet. Vi administrerer også Næringslivskontakt-facebooksiden sammen med Fagutvalget. Som medlem av Bedriftskomiteen vil du være ansvarlig for 1-2 bedriftspresentasjoner i semesteret, og være bedriftenes kontakt med fagutvalget og studentene ved UiB. Vi samarbeider tett i komiteen, og du vil få knallgod oppfølging, selv om du ikke har vært involvert i slikt arbeid før!

På http://fagutvalget.no/bedrift/ finner du litt mer informasjon om bedriftskomiteens mål og funksjon. Om det er noe du lurer på, er det bare å huke tak i en av Bedriftskomiteens medlemmer, eller sende oss en mail. (gjemt bak en captcha-mur på fagutvalget.no/bedrift)

Interessert? Da kan du gjerne sende oss et avsnitt eller to om hvem du er, og hvorfor du vil være med innen 12.05.18! Søknaden kan sendes enten til bedkom-mailen, eller til en av bedriftskomiteens medlemmer. Vi ser frem til å høre fra deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.