Bedriftspresentasjon Bouvet, torsdag 2. februar

Torsdag 2. februar inviterer Bouvet til bedriftspresentasjon i sine lokaler i Solheimsgaten. Presentasjonen er åpen for 3-5. årstrinn, og er kun åpen for studenter ved Institutt for Informatikk.

Bouvet er et norsk konsulentselskap som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Til sammen er de over 1000 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer. Du finner oss i de fleste bransjer, på langsiktige avtaler eller i prosjekt.

Bouvet leverer løsninger som blant annet bidrar til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen.

Oppmøte utenfor Høyteknologisenteret 16:15.

Programmet:

  • 16:30 Ankomst Solheimsgaten 15 – Bouvet sine lokaler i Bergen

  • 17:00 Mat

  • 17:00 Presentasjon Bouvet – Øyvind

  • 17:45 IoT for begynnere – soga om Håkon 2000 – Anette Bergo

  • 19:30 Hvordan vi lager moderne nettbank i Sparebanken Vest –Eirik Årdal:

    Det er i dag flere løsninger og teknologier for å lage store, komplekse nettsider enn noen gang før. Faktisk så mange at kan være direkte vanskelig å bare velge noe som helst for å komme i gang. Vi ser på hvordan SPV kom frem til sin arkitektur, hvordan valget av software-arkitektur er med på å drive hvordan team organiseres og jobber sammen, og hvordan vi jobber i praksis på et av byens største IT-prosjekter.

  • 20:30 Quiz

For påmelding: https://goo.gl/forms/wZ3D2x7cVUNwygzW2 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.