Bedriftspresentasjon med Bouvet, 15. april

Onsdag 15. april er det Bouvets tur til å holde bedriftspresentasjon. Det blir en helaften med både mat, faglig del og quiz på Kalfaret Brygghus i Hansaparken. Det går buss fra Høyteknologisenteret kl 16:15.

Påmelding: Påmeldingen er i første omgang åpen for 3.-5. klasse, men vil åpnes for alle årstrinn når det nærmer seg. Trykk her for påmelding (50 plasser).

Program:

• 16:15 Bussen går fra Høyteknologisenteret
  • 16:30 Ankomst Hansaparken
  • 17:00 Mat
  • 17:00 Presentasjon Bouvet
  • 17:45 Reidarsøket i EPIserver, hvordan er Lucene brukt i søk på HIB.no – Reidar Liabø
  • 20:30 Quiz

Når? Onsdag 15. april kl 16:15

Hvor? Kalfaret Brygghus, Kalfarveien 76, 5018 Bergen

Buss: Bussen forlater hovedinngangen til Høyteknologisenteret i Bergen, Thormøhlensgate 55 (Institutt for Informatikk) kl 16:15. Det er dermed viktig at du møter opp i god tid før dette om du skal være med bussen.

Om Bouvet: Bouvet designer, utvikler og forvalter IT-løsninger og digital kommunikasjon – og gir råd om bruken av slike løsninger. Vi er 1000 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger, antropologer og designere. Og du finner oss i de fleste bransjer, på langsiktige avtaler eller i prosjekt.

Bouvet har 14 kontorer i Norge og Sverige, og de norske kontorene er lokalisert i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Arendal, Grenland, Haugesund, Kristiansand, Sandvika og Vestfold.

Trykk her for påmelding (50 plasser).