Bedriftspresentasjon med Knowit, høsten 2020

Velkommen til høstens første (heldigitale) bedriftspresentasjon med Knowit!

Bedriftspresentasjonen finner sted torsdag 1. oktober kl. 17:00 og blir sendt live fra studio i Nøstegaten 58. Presentasjonen vil bestå av en kort introduksjon av Knowit, etterfulgt av morsomt digitalt opplegg de har holdt internt i løpet av korona. Knowit garanterer god stemning, lettbeint humor og kjekke premier.


Knowit er Nordens største digitalbyrå. Vi lager en haug med løsninger som gjør hverdagen bedre og enklere for millioner av mennesker. Du har kanskje hørt om Entur, RuterReise og BankID på mobil? Knowit er idédrevet, og oppmuntrer innovasjon, tverrfaglighet og personlig engasjement. Vi har midlertidig lite brukte kontorer midt i smørøyet av Bergen og Oslo, i tillegg til Stavanger og Kristiansand. Hos Knowit får du en spennende og sosial arbeidsplass med høyt fokus på faglig utvikling – hvor kolleger heier på hverandre og deler ut high fives over en lav sko.


Knowit vil sende ut lenker til opplegget på e-post rett før det starter, og de kommer til å bruke eposten for å sende ut en e-post med spørreundersøkelse og generell informasjon i etterkant av bedriftspresentasjonen.

Presentasjonen er åpen for alle kull. For å melde deg på bedriftspresentasjonen, kan du klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.