BEKK: Bedriftspresentasjon og RoboCup 2013, tirsdag 19. februar

BEKK er først ut blant årets bedriftspresentasjoner. Det blir et litt annerledes opplegg denne gangen, siden det vil bli kjørt RoboCup og vanlig bedriftspresentasjon parallelt. Etterpå tar vi alle turen til Chilli Bar og Restaurant og spiser deilig tapas. Merk at det er to forskjellige påmeldinger denne gangen, avhengig av om du vil på bedriftspresentasjon eller delta i RoboCup før maten. Opplegget starter 16.15 i andre store auditorium på Høyteknologisenteret i Thormøhlens gate 55, og er åpent for alle datastudenter.

Informasjon fra BEKK:
BEKK inviterer til årets RoboCup – en uformell konkurranse som avsluttes med en intensiv landsfinale med tre lag fra henholdsvis Oslo, Bergen og Trondheim. BEKK RoboCup er en mulighet for å leke med nyskapende og innovativ teknologi, møte andre engasjerte studenter og kjempe for at akkurat din skole skal stikke av med seieren. Årets premie er et skolestipend på 5 000,- til hver av deltakerne på vinnerlaget.
 
Den 19. februar kommer vi til Bergen hvor vi inviterer til en litt uvanlig kveld med spennende foredrag om hvordan vi i fremtiden kan kontrollere omgivelsene våre med bevegelser, en kort kvalifiseringskonkurranse blant tilhørerne og mye god mat og drikke. Har du lyst til å delta i kvalifiseringen til årets Robocup? Meld deg på her: http://pamelding.bekk.no/bekk-robocup-kvalifisering-bergen. Det er individuell påmelding til denne konkurransen.

Velkommen!
 
For mer informasjon, se bekk.no/robocup
 
Det er selvsagt også mulighet for å kun delta på bedriftspresentasjon, påmelding gjøres da gjennom fagutvalget.

Påmelding til bedriftspresentasjonen (for de som ikke melder seg på RoboCup)

(OBS! Antall plasser på maten er begrenset til 70.)

Robotcup2013_BERGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.