Digital bedriftspresentasjon med Skatteetaten 10/11

Velkommen til digital presentasjon med Skateetaten! Presentasjonen er åpen for alle årstrinn. Har du spørsmål du ønsker å sende inn til Skatteetaten, kan de sendes inn her. Skatteetaten vil svare på spørsmål under presentasjonen.

Om oss fra Skatteetaten:

Geir Hegre Romundset – Geir leder områdene IT strategi, IT-arkitektur og innovasjon i IT-divisjonen og er i ledergruppen til IT-direktøren. Han har vel 20 års erfaring innen IT som leder, sjefsarkitekt, applikasjonsarkitekt og utvikler innen bransjene offentlig, bank/finans, telecom og konsulentvirksomhet. Av utdannelse så er han sivilingeniør i industriell matematikk fra NTNU. Han er særlig opptatt av samfunns- og teknologiutviklingen med hva den kan bety for velferdssamfunnet og hvordan Skatteetaten må endre seg fremover. I presentasjonen av Skatteetaten vil han belyse bl.a. samfunnsoppdraget, teknologiske trender og etatens IT-modernisering.

Espen Paaby – Espen arbeider som IT-arkitekt i IT Planleggingsstab. Han startet i Skatteetaten som trainee, og siden den gang figurert i en rekke roller, blant annet som prosjektleder, infrastrukturarkitet, virksomhetsarkitekt m.m. Han er også aktiv utover sin rolle som IT-arkitekt og bistår blant annet Internasjonal Stab i forbindelse med Skatt for Utvikling. Espen har en master i Computer Science fra UiO. I presentasjonen vil han belyse bl.a hvordan vi jobber prosjektbasert, om arbeidsmetoder, smidig utviklingsmetodikk, og utviklingsplattformen vår.

Silje Sandberg – Silje jobber med rekruttering til divisjon IT i Skatteetaten. Hun jobber også med arbeidsgiverprofilering, og er ansvarlig for faglig opplegg og innhold i  tech graduate programmet i divisjon IT.

Program

Bedriftspresentasjonen blir over Zoom. Linken kommer på mail (husk å sjekke søppelpost!) og vil også bli lagt ut her.

Tidsskjema:
16.15: Presentasjon av Skateetaten og karrieremuligheter
17.00: Svar på spørsmål
Etter det blir det mingling på Zoom, enten i fellesrom eller breakout rom.

Meld deg på her!

Leave a Reply

Your email address will not be published.