echo bedriftstur 2020!

For første gang arrangeres bedriftsekskursjon til Oslo for echo sine studenter!

26. – 28. august 2020 besøker vi Mnemonic, Bekk, Knowit, Computas, Cisco og DNB på deres oslokontorer, der de selv står for opplegg. Det vil bli tre fulle dager, med dekket opphold på hotell samt reise til Oslo! 

Vi ønsker å gi våre dyktige informatikkstudenter muligheten til å møte potensielle arbeidsgivere samt gi arbeidsgivere mulighet til å møte sine fremtidige ansatte. 

Vi ser fortløpende an situasjonen rundt covid-19, men håper at det vil være mulig å gjennomføre bedriftsturen, med eventuelle justeringer. Dersom vi ser oss nødt til å utsette turen, vil vi gi beskjed om dette i god tid. 

Påmeldingen vil skje på echo bedriftstur sin hjemmeside, echobedriftstur.no, der man på forhånd bør opprette en bruker for å være klar til påmeldingen åpner, 05/05 12.00!

Merk; Det er bare et begrenset antall plasser.

Hvem er våre studenter?

echo representerer per nå programstudenter ved institutt for informatikk, samt ved studieprogrammet IKT og KOGVIT med spesialisering i informatikk, Datateknologi, Data Science, Datasikkerhet, bioinformatikk og Informatikk, matematikk og økonomi(IMØ)

Hvem kan bli med?

Studenter representert av echo på tredje eller fjerde året høsten 2020? Meld deg på bedriftstur 05/05 klokka 12.00!

Er du student representert av echo? Følg med på echobedriftstur.no for informasjon og påmelding. 
Er du bedrift og ønsker å ta del i echo bedriftstur 2021? Kontakt oss på kontakt@echobedriftstur.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.