computas.com

Fullt for 1. - 2. trinn

Fullt for 3. - 5. trinn

45 på venteliste

01. sep. 2022

14:15

Store Auditorium


Påmeldingen er stengt


@bedkom

Computas


Velkommen til bedriftspresentasjon med Computas!

Computas er nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester, med kontorer i Oslo, Trondheim, København og Bucharest. Hos Computas liker vi å gjøre komplekse ting enkle, og hos oss får du jobbe som en del av et team med noen av de hyggeligste smartingene som er å oppdrive. Sammen løser vi teknologiske utfordringer som er viktige for at samfunnet skal fungere, og har det gøy mens vi gjør det.

Kom og møt noen av de hyggeligste smartingene vi har fra UiB. Christopher og Taran, som har jobbet henholdsvis 1 og 2 år, skal ta deg med på reisen deres som nyutdannet i Computas. Andreas, som går sisteåret på master i informatikk, skal fortelle om sommerjobben sin hos oss. Og ikke nok på det! Simon, avdelingsleder for NXT, skal fortelle om Computas og NXT - vår avdeling for nyutdannede. En helt vanlig bedpress altså? Ja! Men med en liten vri. Vi skal nemlig spille Bedpress Bingo! I starten av presentasjonen vil dere få utdelt et bingoark med ulike “buzzord” som ofte blir sagt på bedpress. Tenk “spennende prosjekter”, “sterkt fagmiljø” og “moderne teknologi”. Når vi sier disse ordene i presentasjonen vår (ja, vi har også det) så kan dere krysse dem av. Personen med første fullførte rekke, rad eller ramme vinner en premie!

Etter presentasjonen blir vi hentet av en buss som tar oss til Villa Blanca, før vi avslutter kvelden på Bar3. Merk ar Bar3 har 20 års grense og du kan dessverre ikke være med på denne del av bedriftspresentasjonen dersom du er under 20.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Vilde (vilde.oppegaard@echo.uib.no) eller Sebastian (sebastian.sorensen@echo.uib.no) senest 48 timer før.

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY