accenture.com

Fullt

2 på venteliste

Bare for: 3. - 5. trinn

17. nov. 2022

15:30


Påmeldingen er stengt


@bedkom

Accenture


Accenture har gleden av å invitere til semesterets siste bedriftspresentasjon!

Vi møter opp hos Accenture i Inger Berg Lunds vei 4 kl. 16:30 for presentasjoner om konsulentlivet, og hvordan IT-studenter kan bruke det de lærer for å løse interessante utfordringer innen teknologi. Deretter går turen videre til Ostra for tacos, drikke og mingling.

Litt om Accenture:

Vi løser utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og teknologi.

Vi har 4 kontorer i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger. Med mer enn 1000 ansatte i Norge og 720.000 globalt, er vi i forkant av rådgivning innen teknologi.

Vi fremmer diversity & inclusion, og vi er stolte av resultatene våre: 46 nasjonaliteter og 45% kvinneandel, med målet om å nå 50/50 innen 2025. Vi har nylig blitt kåret til den første i Index of World’s Most Diverse and Inclusive Companies.

Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss en verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Johannes (johannes.viken@echo.uib.no) eller Jasmine (jasmine.naess@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY