HjemOm echo
bouvet.no

Fullt

23 på venteliste

Bare for: 3. - 5. trinn

03. nov. 2022

15:30

Solheimsgaten 15


Påmeldingen er stengt


@bedkom

Bouvet


Velkommen til bedriftspresentasjon med Bouvet!

Bouvet er et konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Bouvet ønsker å være et verdibasert konsulentselskap. Vi rekrutterer våre medarbeidere etter et sett verdier og ønsker at våre leveranser og kundeforhold også skal reflektere disse. Våre verdier er delingskultur, jordnærhet, entusiasme, troverdighet og frihet.

Her har du mulighet til å bli kjent med verdiene våre og noen av våre ansatte.

Bouvet har 17 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Bedriftspresentasjonen vil foregå i våre lokaler i Solheimsgaten 15. Oppmøte vil være på Høyteknologisenteret senest kl. 16:10. Før vi går videre til Solheimsgaten samlet. Da starter det med en liten intro og servering av mat..

Videre deler vi inn i grupper og har parallelle sesjoner med følgende innhold:

  • Om Bouvet (Bedriftspresentasjon)
  • Gjennomgang av et prosjekt
  • Intro-programmet i Bouvet for nyansatte

Deretter skal vi ha litt lek og moro i labben

Velkommen!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Solveig (solveig.tenfjord@echo.uib.no), Sebastian (sebastian.sorensen@echo.uib.no) eller Emma (emma.gustavsen.rolfsnes@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen.

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY