HjemOm echo
ey.com

Fullt

47 på venteliste

Åpent for alle trinn!

02. nov. 2023

15:15


Påmeldingen er stengt


@bedkom

EY


Velkommen til bedpres med EY!

Vi starter med en spennende presentasjon av EY Consulting ved vårt kontor i Merkantilen, hvor dere får høre mer om hvem vi er og hvordan det er å jobbe i flere av våre fagområder innen Technology Consulting. Oppmøtetidspunkt er kl 16:15 ved hovedinngangen til Merkantilen (kontorbygget like bak Høyteknologisenteret)!

Etter presentasjonen drar vi samlet til middag med god mat og drikke på Sumo for å bli litt bedre kjent. Vi gleder oss!

I EY Consulting jobber vi med rådgivning i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer. Vi jobber i både teknologitunge og forretningsnære prosjekter for kunder på tvers av alle sektorer, både lokalt og globalt. Fagområder som vil representeres på bedriftspresentasjonen:

Data & Analytics I Data & Analytics arbeider vi hands on med håndtering av komplekse forretningsutfordringer gjennom bruk av analyseverktøy og kunstig intelligens.

Cyber Informasjons- og cybersikkerhet utgjør i dag en sentral del av en organisasjons risikoprofil og evnen til å kunne håndtere cybersikkerhetsrisiko er svært viktig for våre kunder.

EY Skye EY Skye er et sterkt systemutviklingsmiljø som kombinerer dyp teknologikompetanse med forretningsutvikling. Vi jobber også med ledende teknologi innen utviklings- og integrasjonstjenester på tvers av ulike systemer og løsninger.

Technology Strategy & Transformation Technology Strategy & Transformation er et av Norges ledende fagmiljøer innen teknologirådgivning, vi jobber med overordnede problemstillinger innen IT-strategi.

Husk å les gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Merk deg nye retningslinjer angående tilbakemeldingsskjema. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Johannes (johannes.viken@echo.uib.no), Mathea (mathea.sandoy@echo.uib.no) eller Sebastian (sebastian.sorensen@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo- Bedriftskomitéen.

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY