Hva er en bedriftspresentasjon?

Bedriftspresentasjoner er arrangement echo, gjennom bedriftskomiteen arrangerer sammen med bedrifter. Disse arrangementene tar enten form som faglige workshops eller rene presentasjoner. Under disse arrangementene vil bedriftene presentere seg selv, sitt arbeid og sine ansatte. Etterfulgt av mat, drikke og sosialisering. En bedriftspresentasjon er en gyllen mulighet til å bli bedre kjent med en bedrift. Spesielt fordi en blir litt bedre kjent med bedriften gjennom de ansatte; som gjerne forteller om hverdagen og livet i selskapet.

Bedriftspresentasjoner arrangeres gjerne på torsdager, og påmelding legges ut på echo.uib.no og echo sin facebookside klokken 12.00, en uke i forkant av arrangementsdagen.

Disse arrangementene er åpne for alle studenter representert av echo (Fagutvalget, 2). Dette inkluderer også studenter som går på masterprogrammet i Programutvikling, som er delt mellom HVL og Instituttet. Alle bedriftspresentasjoner er helt gratis å delta på.

Dersom man ønsker å være med videre på sosialt, mat og drikke er man nødt til å være påmeldt bedriftspresentasjonen i forkant (NB: enkelte bedrifter gir ut plasser i løpet av presentasjonen ?).

Leave a Reply

Your email address will not be published.