Knowit: Bedriftspresentasjon onsdag 15. mai

Heisann folkens! Her kommer semesterets siste bedriftspresentasjon. Du kan melde deg på ved å klikke på denne linken.

Knowit er på jakt etter 15 teknologer for web-, mobil,- og systemutvikling


I Knowit er det 1700 ansatte som arbeider med de absolutt mest spennende kundene i Norden innenfor en rekke ulike bransjer og skaper de nye løsningene innen IT og merkevarebygging. Knowit står overfor en rekke nye banebrytende prosjekter, og skal nå styrke de ulike teamene våre i Bergen. Vi er derfor på jakt etter studenter som brenner for gjøre den digitale hverdagen til Ola og Kari enklere, bedre og mye, mye mer spennende. Er du knakende grei og liker å utvikle deg sammen med andre bør du sette av et par timer til å høre på hva de mener er fremtidens trender innenfor web-, mobil,- og systemutvikling, samtidig som du får et ett innblikk i hvordan det er å arbeide hos dem.

Presentasjonen er i utgangspunktet åpen for avgangsstudenter på master- og bachelornivå.

Agenda:

Litt om Knowit: Hvem er Knowit, hva de gjø og hvem de arbeider for

Foredrag om mobilteknologi: Utviklere i Knowit forteller om teknologier og trender i mobilutvikling. Språk, platformer og problemstillinger en god mobilutvikler bør kjenne til.

Mingling: Benytt anledningen til å ta en samtale med Knowits utviklere, teamledere eller andre studenter samtidig som du får noe å spise og drikke.

Møt opp og få med deg et faglig og sosialt innhold, samt muligheten til få et glimt av innsiden av Knowit. Det serveres pizza og øl/mineralvann.

Hvor: Store Auditorium, 2. etasje i Datablokken på Høyteknologisenteret
Når: Onsdag 15. mai klokken 16:15

Vel møtt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.