Oppdatering angående situasjonen rundt COVID-19

Til alle våre studenter,

Styret i echo har den siste tiden hatt dialog med instituttet angående smittevernstiltak rundt spredningen av COVID-19, og vi har fått følgende beskjed fra instituttleder Pinar:

• ALLE bachelor- og masterlesesaler stenges. Dette gjelder i første omgang frem til påske. Lesesalene stenges fra og med klokka 08.00 i morgen, torsdag 12.03, men man har frem til fredag klokka 16.00 på å hente tingene sine. Kjøleskapene vil også bli tømt.
  • Forelesninger med 100 eller flere studenter skal legges om til digitalt fra i morgen av (12. mars). Universitetet ser på muligheten for å gjøre alle forelesninger digitale.
  • Alle møter og arrangement som ikke er absolutt nødvendig må avlyses; dette gjelder også bedriftspresentasjoner.
  • Alle studenter må ha registrert mobilnummer i Studentweb.
  • Alle studenter anbefales sterkt å daglig lese denne siden.

Dersom du er påmeldt et arrangement i regi av echo som finner sted før påske, er dette avlyst eller utsatt på ubestemt tidspunkt.

Etter påske vil det fortløpende gis ut informasjon om situasjonen.

Ellers henviser vi til FHI’s anbefalinger om smittevernstiltak.