Workshop / bedriftspresentasjon Kantega

Ønsker alle velkommen til bedriftspresentasjon og workshop med Kantega!

Kantega er en spennende og annerledes arbeidsplass. Vi er et IT-selskap med rundt 115 stolte medarbeidere. Vi eier vårt eget selskap, og alle nye ansatte får være med som eiere. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager: Fantastiske IT-løsninger, som gir verdi og som brukerne ikke klarer seg uten.

Les mer om Kantega på http://www.kantega.no/.

Om Workshopen

De første kjente kartene laget av mennesker daterer seg over 15 000 år tilbake i tid, lenge før vi utviklet skriftspråk. Kart er en veldig effektiv måte å vise stedsinformasjon på, og med smarttelefoner har bruken av kart eksplodert. Hvor ofte har du ikke åpnet Google Maps på mobilen for å finne raskeste vei til et sted du ikke vet hvor er?

Det er enkelt å lage webløsninger som viser informasjon i kart. I denne workshopen får du lære å bruke Leaflet, som er et kartrammeverk i javascript. Du vil dessuten få se hvordan du kan vise informasjon hentet fra andre datakilder i kartet. Har du noen gang lurt på hvor i Bergen det skjer fleste trafikkulykker? Nå skal du få lære å vise det fram i et kart. Les mer om Leaflet på http://leafletjs.com/.

Ta gjerne med egen laptop, det eneste du trenger er nettleser, teksteditor og git. Samarbeid gjerne to og to. Det er en fordel om du har noe erfaring med javascript og HTML.

 

Arrangementet er foreløpig åpent for studenter på 4. og 5. år til søndag, deretter er det åpent for alle.

 

Sted: Datalab 2, Høyteknologisenteret.

Tid: Torsdag 02. Mars, kl 17.00
Påmelding Finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.