go func() { urself }()

logo
Logg inn

Dato:

Klokkeslett:

17:00

Plasser:

38 plasser for 1 - 5. trinn

Påmeldte:

17 / 38

Sted:

Høyt og lavt Bergen

Kontaktpersoner:

Pris:

100 kr

Høyt og lavt med Gnist ✨

Selv midt i eksamensperioden er det utrolig viktig å gi seg selv en pause fra studiene for å pleie både mental og fysisk helse. Å delta i et klatrearrangement kan være den perfekte måten å gjøre dette på. Klatring er ikke bare en flott måte å få fysisk trening på, men det skjerper også sinnet ved å kreve problemløsning underveis. Dette kan faktisk øke din kognitive fleksibilitet og forbedre din evne til å håndtere stress – noe som er essensielt under eksamener. I tillegg tilbyr klatring en unik mulighet til å koble av, møte nye mennesker, og ha det gøy, noe som kan revitalisere studiemotivasjonen din. Så hvorfor ikke benytte sjansen til å styrke både kropp og sinn? Meld deg på et klatrearrangement og opplev hvordan det positivt kan påvirke både dine eksamensprestasjoner og velvære.

Det blir en liten egenanndel på 100kr og oppmøte blir på høyt og lavt Bergen klokken 17:00. Betaling skjer gjennom vipps til nummeret #71665 og må være betalt helst 24 timer før arrangementet.

Adressen er Osvegen 141, 5227 Nesttun

Avmelding må skje minst 24 timer før selve arrangementet hvis ikke risikerer du å måtte betale hele beløpet for selve klatringen.