JAJ FOR FAJ

logo
Logg inn

Dato:

Klokkeslett:

12:00

Plasser:

50 plasser for 1 - 5. trinn

Påmeldte:

28 / 50

Sted:

Aktivt rom 3

Kontaktpersoner:

✨ Kodekonkurranse med Gnist ✨

Nå er det endelig tid for enda en kodekonkurranse! Vi gjentar suksessen fra et par uker siden, denne gangen med flere Kattisoppgaver, flere pizzaer, flere ballonger, og enda mer moro.

For dere som ikke var med forrige gang: dette er en lav-terskel måte å prøve seg på konkurranseprogrammering, med oppgaver som er litt lettere enn for eksempel på NCPC. Og for dere som var med: dette er en mulighet for revansj, og å få vist at dere har lært noe og blitt flinkere siden forrige gang.

Det vil også telle som en offisiell konkurranse for de som tar INF237. Merk at det allikevel kun er mulig å få MAKS 2 wildcards totalt i INF237.

Har du det som skal til for å bli årets neste kodekonge kodemonark kodeperson?

NB! Om du ikke er echo-student (dvs om du ikke får logget inn på denne nettsiden), kan du melde deg på her istedet: https://forms.gle/D1AKpvdVSxHzBWqe9

Regler

  • Maks 3 deltakere og maks 1 datamaskin per lag.
  • Du kan skrive i et hvilket som helst språk fra denne listen: https://open.kattis.com/languages, men vi kommer kun til å velge oppgaver der Python er raskt nok.
  • Internett er lov, men det er ikke lov til å søke opp andres løsninger på oppgavene, eller bruke andres kode generelt.
  • Om du selv har gjort noen av oppgavene tidligere er det ikke lov å se på eller kopiere fra dem.
  • Det er derimot greit å bruke tidligere skrevet kode for andre ting enn akkurat de oppgavene, for eksempel løsninger på andre oppgaver, biblioteker med hjelpefunksjoner, eller datastrukturerer som Union-Find. Men merk igjen, du skal ha skrevet koden selv.
  • Språkmodeller som ChatGPT og Github Copilot er ikke lov.
  • Fargede ballonger tildeles kun for løste oppgaver.

Publisert: 1. apr. 2024, 17:52

Sist oppdatert: 4. apr. 2024, 18:07