God sommer 🌞

logo
Logg inn
Appfarm logo

Bedrift:

Dato:

Klokkeslett:

16:30

Plasser:

17 plasser for 3 - 5. trinn
10 plasser for 1 - 2. trinn

Påmeldte:

0 / 27

Sted:

Aktivt rom 2 + 3

Appfarm

Har du lyst på superkrefter? Bli med på vår SuperPowerHour, et 60-minutters hackathon hvor du får bygge ekte applikasjoner i lysets hastighet – uten å skrive kode.

Vi er Appfarm, en norsk scale-up basert i Oslo, og vi har utviklet en no-code platform for lynrask, full-stack utvikling av skreddersydde webapplikasjoner (PWA). Vi er i sterk vekst og søker flere som vil bli med oss i no-code revolusjonen.

Vi mener at god software ikke krever manuell koding. Å starte fra scratch og skrive kodelinje på kodelinje for enhver applikasjon er, slik vi ser det, bortkastet tid for utviklere. Utviklere bør kunne bruke predefinerte, men likevel fullt konfigurerbare komponenter – og etterlate manuell koding til spesielle anledninger.

Vi er ikke de eneste med dette synspunktet. Gartner estimerer at low/no-code-teknologi vil stå for 70 % av apputvikling innen 2025. Du vil møte mange systemer i fremtiden som er bygget på low/no-code. Hvem vet? Kanskje du vil være personen bak dem?

Er du nysgjerrig på den enorme kraften i no-code? Ta med deg laptopen din og bli med!

Oppmøte: Aktivt rom 2, kl. 16.30

Etter workshopen tar vi samlet bybane inn til byen for mat, drikke og mingling på Vila Paradiso.

Husk å les gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Merk deg nye retningslinjer angående tilbakemeldingsskjema. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Jonathan (jonathan.christensen@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo- Bedriftskomitéen.