Dubkom

logo
Logg inn
Blank logo

Bedrift:

Dato:

Klokkeslett:

16:15

Plasser:

31 plasser for 3 - 5. trinn

Påmeldte:

31 / 31

Sted:

Villa Paradiso

Kontaktpersoner:

Venteliste:

4

Påmeldingsfrist:

6.3.2024

Du må logge inn for å melde deg på.

Blank

Oppmøte: Oppmøte for bedriftspresentasjonen vil være på Villa Paradiso, kl 16:15. Der vil det bli holdt presentasjon etterfulgt av god mat og drikke!

Blank er et design- og teknologimiljø i Oslo som ble startet i 2015 med mål om å endre Norges konsulentbransje. Blank sin alternative måte å drive selskapet på med fullstendig åpenhet, tillit til våre ansatte og fokus på likebehandling og felleskap har siden den gang inspirert og endret mange norske konsulentselskaper. Blank er i dag i underkant av 60 ansatte der omtrent 2/3 er teknologer, og resten designere.

Vi jobber med design og utvikling av digitale tjenester for både store og små, private og statlige selskaper. Kundelisten spenner fra Karpe og Sondre Justad til reMarkable, Aidn, ice, Stortinget og Autodesk. I tillegg utvikler vi egne produkter når vi kommer opp med ideer som vi synes er spennende.

Bli med på lettbeint bedriftspresentasjon hvor vi forteller litt mer om hvordan Blanks filosofi henger sammen og hvordan vi tenker. Du får også høre mer om hvem vi er, hva vi har levert og hvordan det er å jobbe hos oss.

Du kan lese mer om oss på blank.no, blogg.blank.no, og betingelser.blank.no. Alt er åpent og alt er transparent.

Publisert: 4. jan. 2024, 13:33

Sist oppdatert: 28. feb. 2024, 17:53