God sommer 🌞

logo
Logg inn
Knowit logo

Bedrift:

Dato:

Klokkeslett:

17:00

Plasser:

72 plasser for 1 - 5. trinn

Påmeldte:

0 / 72

Sted:

Nøstegaten 58

Kontaktpersoner:

Knowit

Velkommen til bedriftspresentasjon hos Knowit!

Kvelden begynner hos oss i Nøstegaten 58 kl. 17 med en kjapp matbit og en kort presentasjon av Knowit. Så vil man bli fordelt på stasjoner som inneholder forskjellig opplegg på hver stasjon. Fra ca klokken 20 blir det mat, drikke, mingling og spill i kjent Knowit-stil.

Knowit er Nordens største digitalbyrå. Vi lager løsninger som gjør hverdagen bedre, enklere og mer bærekraftig. Du har kanskje hørt om Vipps, RuterReise og BankID på mobil?

Hos oss jobber teknologer, designere og rådgivere sammen i tverrfaglige team, og vi setter kultur, samarbeid og faglig utvikling høyt.

Vi er vant til å ta imot unge, flinke folk. Hvert år tar vi inn rundt 30 sommerjobbere i Bergen og Oslo, og vi ansetter minst like mange utviklere, designere og rådgivere i faste stillinger hvert eneste år.

I Bergen holder våre 220 ansatte til i fine lokaler ved sjøen på Nøstet, og i Oslo har vi ca 600 ansatte i splitter nye lokaler på Tullinløkka.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Merk deg nye retningslinjer angående tilbakemeldingsskjema. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Jacob Foss (jacob.foss@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen.