Lorem ipsum

logo
Logg inn
Mnemonic logo

Bedrift:

Dato:

Klokkeslett:

16:15

Plasser:

40 plasser for 1 - 5. trinn

Påmeldte:

37 / 40

Sted:

Store Auditorium

Mnemonic

Oppmøte:

Bedriftspresentasjonen starter i store auditoriet på høyteknologisenteret kl 16:15. Der blir det holdt en presentasjon, før vi drar videre med buss til Villa Paradiso for god mat og drikke.

Litt om oss:

Mnemonic er Nordens største fagmiljø innen informasjonssikkerhet og skal holde et foredrag om en case fra en sikkerhetshendelse. Dette kommer til å bli veldig spennende - dette vil du ikke gå glipp av!

Mnemonic har ledige stillinger for både deltid og fulltid. Etter presentasjonen tar de alle påmeldte med på en restaurant for mat og spennende samtaler. mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko. Vi teller i dag over 350 ansatte fordelt på åtte kontorer, og har en solid økonomi. mnemonic er et firma i vekst, og jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Solveig [solveig.notoe@echo.uib.no] eller Mikal [mikal.arolkar@echo.uib.no.] Avmelding må skje senest 24 timer før.

Publisert: 4. jan. 2024, 13:31

Sist oppdatert: 16. feb. 2024, 18:55