@echo_webkom

logo
Logg inn
Sopra Steria logo

Bedrift:

Dato:

Klokkeslett:

16:30

Plasser:

34 plasser for 3 - 5. trinn

Påmeldte:

31 / 34

Sted:

Nygårdsgaten 93, 5008 Bergen

Kontaktpersoner:

Sopra Steria

VELKOMMEN TIL BEDRIFTSPRESENTASJON MED SOPRA STERIA!

Oppmøte blir i fojaeen på Høytek, kl. 1615 før vi går samlet bortover.

Vi ønsker å invitere dere til Sopra Steria sitt kontor i Bergen, hvor vi gleder oss til å ta dere imot! Vi ønsker å gjøre en vri på den tradisjonelle bedriftspresentasjonen, hvor målet er at dere skal få svar på det dere lurer på. Vi kommer til å ha ulike poster som dekker Sopra Steria som selskap, hvordan det er å jobbe som konsulent, samt hva det faktisk innebærer å være nyutdannet hos oss. Etter et morsomt opplegg på kontoret vårt, tar vi turen videre til Cartels for middag og mingling utover kvelden. Vi gleder oss til å møte dere!

Litt om oss:

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft hvor vi hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi er en ende-til- ende leverandør og kan dermed bidra med ekspertise inn i alle faser av et prosjekt. Vi har fokus på innovasjon, samhandling og digitalisering både internt og eksternt med våre kunder, samtidig som at vi er opptatt av et godt, tverrfaglig samarbeid. "Power of Sharing" er et begrep som sitter sterkt i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om igjen. Vi er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn at vi har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Solveig solveig.tenfjord@echo.uib.no eller Julie julie.hallan@echo.uib.no. Avmelding må skje senest 24 timer før.

Publisert: 4. jan. 2024, 13:26

Sist oppdatert: 8. feb. 2024, 11:15