agens.no

Fullt

2 på venteliste

Åpent for alle!

28. apr. 2022

14:00


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

Agens


Agens har gleden av å invitere dere til bedriftspresentasjon torsdag 28. april. Hjertelig velkommen til våre lokaler i Bkolon, Nygårdsgaten 23 🎉

På programmet har vi god mat og drikke, presentasjon av Agens, vårt egenutviklede Gameshow, og det vil bli arrangert en hands-on Android-workshop. Alle som skal delta oppfordres til å stille forberedt med laptop med nyeste versjon av Android Studio installert, samt ha klonet og bygget workshop-repoet vårt på forhånd. Dette repoet vil bli sendt ut til alle som skal delta senest dagen før workshopen. Dere kan velge om dere vil delta solo eller i gruppe. Vi gleder oss til å møte dere! Sees på torsdag!🤩🙌🏽

PS: Oppmøte i foajeen på høyteknologisenteret kl 16:00. Så går vi sammen bort til Agens i Nygårdsgaten 23.

Agens er 47 av landets eksperter innen design og utvikling som jobber med å gjøre idéer om til produkter, tjenester og spill som begeistrer. Agens huser noen av landets mest erfarne utviklere innen programmering for iOS og Android. Agens har levert native mobilapplikasjoner siden 2007, og har siden den gang jobbet med både store og små, nasjonale og internasjonale merkevarer.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Jasmine (jasmine.naess@echo.uib.no), Solveig (solveig.notoe@echo.uib.no) eller Malin (malin.snieske@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen. Dersom det er ledige plasser timer før presentasjonen, annonserer vi disse på Instagram med førstemann til mølla prinsipp - uansett årstrinn!

Vi gleder oss!

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY