bouvet.no

25 plasser

11. nov. 2021

15:10

Solheimsgaten 15, Bouvet lokaler

Bare for 3. - 5. trinn


Påmeldingen er stengt.


@Bedkom

Bouvet


Bouvet inviterer til bedriftspresentasjon!

Oppmøte blir på Høyteknologisenteret kl 16.10, før vi går videre til Bouvet sine lokaler i Solheimsgaten 15, hvor bedriftspresentasjonen vil starte kl 16.30. Videre blir det gjennomgang av prosjekt, info om programmet i Bouvet for nyansatte, samt lek og moro med premier! Det blir servert mat og drikke.

Bouvet er et konsulentselskap som leverer rådgivnings- og utviklingstjenester innenfor IT og digital kommunikasjon. Konsernet har kontorer i en rekke byer i Norge og Sverige og har en omsetning på mer enn 1 milliard kroner per år. Bouvet er strategisk partner for en rekke virksomheter og hjelper dem med å utforme digitale løsninger som skaper effektivitet og nye muligheter.

I Bergensregionen bidrar de med kompetanse til små og store kunder. I nyoppussede lokaler i Solheimsviken har de sterk vekst, og blant kunder har de Equinor, Bergen Kommune, Sparebanken Vest, Høgskulen på Vestlandet, Festspillene i Bergen og Sbanken.

Sjekk gjerne ut nettsiden deres: https://www.bouvet.no/om-bouvet/vare-kontorer/bergen

Følg med på echo.uib.no for er informasjon og påmelding. https://echo.uib.no/bedpres/bouvet

Presentasjonen vil være åpen for 3.-5. klasse, og det er begrenset plass! Husk å sette deg inn i Bedkom sine retningslinjer og gi beskjed dersom du er meldt på men ikke kan stille likevel. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Jasmine (jasmine.naess@echo.uib.no), Sondre (sondre.sylte@echo.uib.no) eller Åsmund (aasmund.groven@echo.uib.no) senest 48 timer før.

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY