HjemOm echo
dnv.com

35/36 påmeldt

Åpent for alle trinn!

27. apr. 2023

14:15


Påmeldingen er stengt


@bedkom

DNV


Velkommen til bedriftspresentasjon med DNV!

DNV er et globalt, uavhengig selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering. Men visste du at vi også er norges største software hus? Vi har 12.500 ansatte over hele verden og 1.800 av disse jobber i rendyrkede IT, cyber og digitale roller.

Med vår unike tekniske ekspertise og uavhengighet bistår vi våre kunder med å ta gode og riktige beslutninger for å øke tilliten til virksomheten, produktene og tjenestene deres. Hos oss kan du bli med å drive energi- og maritimindustrien mot dekarbonisering og digitalisering, for å sikre liv, verdier og miljøet.

Vil du høre mer om DNV og jobbmuligheter vi tilbyr? Bli med på bedriftspresentasjon og en hyggelig middag hjemme hos oss på vårt Bergenskontor!

Her vil du få høre mer om DNV, og hvordan det er å jobbe som utvikler, UX-designer og innen cyber security i DNV. Vi tar med oss et hyggelig team av erfarne og helt ferske ansatte som gleder seg til å møte dere 😊

Følg oss gjerne på Instagram @dnvnorge

Oppmøte blir i fojaeen på Høytek senest 16.10, før vi går samlet bortover.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Sara Elvebakk (sara.elvebakk@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen.

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY