176/∞ påmeldt

Avmelding

Påmeldingen er stengt

@echo Hovedstyret

Infomøte om echo sine undergrupper

Vil du være med på å skape Bergens beste studentmiljø? Da er et verv i en av echo sine undergrupper en ypperlig mulighet! Ikke bare er det sosialt på tvers av studieretninger, men også noe av det mest attraktive du kan ha på din CV.

Tirsdag 23. august arrangerer vi et informasjonsmøte der du har muligheten til å bli bedre kjent med undergruppene og underorganisasjonene våre. På møtet vil alle gruppene presentere seg selv og informere om hvordan du kan bli medlem.

Les mer om de aktuelle undergruppene her!

Det vil bli servert pizza underveis, og alle førsteklassinger som deltar er med i trekningen av Airpods!

MERK: Dersom du har meldt deg på og ikke har mulighet til å delta allikevel er det fint om du melder deg av. Det kan du gjøre ved å sende en mail til tobias.innleggen@echo.uib.no eller sofia.burkow@echo.uib.no.

• echo

Hovedsamarbeidspartner