itera.com

Fullt

7 på venteliste

Bare for: 3. - 5. trinn

07. apr. 2022

14:15

Store Auditorium


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

Itera


Velkommen til Workshop og Bedriftspresentasjon med Itera!

Docker har eksistert i noen år nå og blir nå brukt av flere og flere bedrifter. Det gir deg bedre kontroll over miljøene applikasjonen din kjører i. Derfor er det veldig fordelaktig for utviklingsprosessen i team og deployment til skymiljø enda enklere, så det er en god ferdighet å ha i verktøykassen.

I dette kurset vil vi gå gjennom hvordan Docker fungerer, hvordan å skrive dockerfiler til dine applikasjoner og hva du trenger å vite for å kjøre applikasjonene dine lokalt på maskinen din.

AGENDA: Hva, hvorfor og hvordan docker fungerer (presentasjon) Se på dockerfiler (Presentasjon, demo og oppgaver) Jobbe med databaser og nettverk (Presentasjon, demo og oppgaver) Publisere dockerbilder og håndtere flere kontainere (Presentasjon)

I forkant av kurset anbefales det å ha Docker installert. På Windows og MacOS kan du installere Docker Desktop (https://www.docker.com/products/docker-desktop/)

Underveis blir det pizza og sushi, og etter kurset turer vi videre for god stemning og mingling på en hyggelig bar! (20+)

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Tuva (tuva.kvalsoren@echo.uib.no) eller Vilde (vilde.oppegaard@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen. Dersom det er ledige plasser timer før presentasjonen, annonserer vi disse på Instagram med førstemann til mølla prinsipp - uansett årstrinn!

Vi gleder oss!

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY