knowit.no

30 plasser for 1. - 2. trinn

33 plasser for 1. - 5. trinn

16. mars 2022

15:45


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

Knowit


Velkommen til bedriftspresentasjon med Knowit!

Oppmøte onsdag 16.03 klokken 16:45 hos Knowit, Nøstegaten 58!

Knowit inviterer til en mini-konferanse som gir et innblikk i arbeidslivet.

Kvelden begynner med en kjapp matbit og lynpresentasjon av Knowit. Så vil man bli fordelt på fem stasjoner som inneholder en talk eller et opplegg. Vi avslutter kvelden med mat, drikke, DJ, mingling og spill i kjent Knowit-stil.

KNOWIT

Knowit er Nordens største digitalbyrå. Vi lager en haug med løsninger som gjør hverdagen bedre og enklere for millioner av mennesker. Du har kanskje hørt om Vipps, RuterReise og BankID på mobil?

Knowit er idédrevet, og oppmuntrer innovasjon, tverrfaglighet og personlig engasjement. Siden 1990 har vi turt å tenke annerledes her eneste dag, og våre 3800 entusiaster innenfor teknologi, design, strategi og kommunikasjon finner nye måter å gjøre ting enda bedre på.

I Norge har vi kontorer midt i smørøyet av Bergen og Oslo, i tillegg til Stavanger, Ålesund og Kristiansand. Hos Knowit får du en spennende og sosial arbeidsplass med høyt fokus på faglig utvikling – hvor kolleger heier på hverandre og deler ut high fives over en lav sko.

Ledige stillinger: https://www.knowit.no/karriere/

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Halvor (halvor.cappelen.wik@echo.uib.no) eller Sondre (sondre.sylte@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen Vi i Bedkom gleder oss!

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY