bekk.no

50 plasser

Åpent for alle!

06. sep. 2021

14:30

Lesesalen & Integrerbar


Påmeldingen er stengt


@echo Hovedstyret

Kodekampen m/ Bekk


Vi har lyst til å ønske deg velkommen til Kodekampen, en bred og morsom konkurranse i kreativ problemløsing for IT-studenter på alle trinn!

Vi kan love en morsom kveld med spennende og varierte oppgaver. Og det spiller ingen rolle om du går i 1. eller 5. klasse, oppgavene passer for alle trinn. I Bekk jobber ingen alene, og derfor stiller vi med mange coacher som er klare for å både sparre og bidra til god stemning underveis.

Påmelding

Få tak i 2-3 venner og meld dere på. Du kan melde på et helt lag, et halvt lag eller stille alene. Hvis du melder deg på alene eller med én annen, vil vi spleise dere slik at lagene fylles opp til å være 3-4 deltakere. Vi oppfordrer alle til å sette sammen et lag med studenter på tvers av klassetrinn. Gode, sammensatte team med egenskaper som utfyller og utfordrer hverandre, de kan flytte fjell.

Om opplegget

Kodekampen er en todelt konkurranse. Dette arrangementet er en del av den innledende runden som arrangeres i Trondheim, Oslo, Bergen og Tromsø. Her vil du få bryne deg på oppgaver innenfor mange ulike temaer, som for eksempel koding, formidling, hjernetrim, sikkerhet og UX. Oppgavene skal løses som et team på 3-4 studenter. Vi stiller med god mat og drikke!

Neste del foregår i Oslo, når vinnerlagene fra hver by møtes i Oslo for en tettpakket og lærerik finalehelg med mye moro, hvor vi til slutt kårer og premierer vinnerlaget av Kodekampen 2021! Finalehelgen er 1. - 3. oktober

Vil du vite mer om konkurransen eller se utvalgte oppgaver fra tidligere arrangement, kan du sjekke ut https://kodekampen.bekk.no eller ta kontakt med oss på kodekampen@bekk.no.

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY