mnemonic.no

75 plasser

22. apr. 2021

14:15

Digital


Påmeldingen er stengt.


@Bedkom

mnemonic


Torsdag 22. april kommer mnemonic for å holde bedpress! Dette blir et meget spennende foredrag fra Norgens største fagmiljø innen informasjonssikkerhet.

Mer om mnemonic:

mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko.

Vi teller i dag over 250 ansatte fordelt på seks kontorer, og har en solid økonomi. mnemonic er et firma i vekst, og jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Bedpressen vil ha hovedvekt på case fra en ekte hendelse. Dette vil du ikke gå glipp av!

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY