mnemonic.no

41 plasser

Åpent for alle!

02. sep. 2021

14:15

Store Auditorium


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

mnemonic


Velkommen til høstens første bedriftspresentasjon med mnemonic!🥳

Det blir presentasjon, pizza og mingling. Vi gleder oss!

Mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko.

Vi teller i dag over 250 ansatte fordelt på seks kontorer, og har en solid økonomi. mnemonic er et firma i vekst, og jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Tuva (tuva.kvalsoren@echo.uib.no) eller Christian (christian.hein@echo.uib.no) senest 48 timer før.

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY