detsombetyrnoe.no

38 plasser

Bare for: 3. - 5. trinn

21. okt. 2021

14:15

Store Auditorium


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

NAV IT


Bli med på bedriftspresentasjon med NAV IT!

Torsdag 21. oktober inviterer NAV IT til bedriftspresentasjon med påfølgende middag.

NAVs visjon er å gi mennesker muligheter og hvert år leverer vi tjenester til millioner av mennesker. I denne bedriftspresentasjonen vil du bli bedre kjent med NAV IT og hvordan arbeidshverdagen er hos oss. Vi vil også fortelle om våre sommerjobber og hva du kan bli en del av i NAV IT. Deler av presentasjonen er du med å avgjøre ved å stemme frem din favoritt i vår lyntale-meny.

Vi er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT-avdelingen i NAV er kjent for å gå foran og bane vei innenfor vårt fagområde. Med høye ambisjoner og lave skuldre er det aldri tvil om hvorfor vi går på jobb hver dag!

Arrangementet starter klokken 16.15 i Store Auditorium og selve presentasjonen varer ca 45 minutter. Deretter drar vi på Cartel’s Latin American Kitchen & Bar for middag og noe godt å drikke, og så fortsetter kvelden videre på Duggfrisk for mingling og hygge.

Presentasjonen i Store Auditorium vil være åpen for alle. Påmeldingen gjelder middagen i etterkant, og vil være åpen for 3.-5. klasse.

Husk å sette deg inn i Bedkom sine retningslinjer og gi beskjed dersom du er meldt på men ikke kan stille likevel. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Emma, Sondre eller Sara senest 48 timer før.

Vi gleder oss til å møte dere!

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY