netlight.com

35 plasser for 1. - 2. trinn

22 plasser for 3. - 4. trinn

5 plasser for 5. trinn

24. mars 2022

15:15

Destination Unknown


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

Netlight


Velkommen til bedriftspresentasjon med Netlight!

Oppmøte torsdag 24.03 klokken 16:15 på Høytek for transport videre!

Vi er 145 Netlightere i Oslo, og en fellesnevner for alle er at vi er mennesker som ønsker å hjelpe hverandre med videreutvikling, både karrieremessig og personlig. I tillegg digger vi å jobbe med utfordrende IT-prosjekter hos noen av de mest spennende selskapene i Oslo og Europa!

Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Berlin, Hamburg, München, Frankfurt, Zürich, Helsinki, Amsterdam og København. Til sammen er vi over 1700 kollegaer som støtter og hjelper hverandre frem. Vi bryr oss om hverandre og vil bli bedre sammen- på tvers av kontorer og roller. Vi skulle gjerne invitert dere alle hjem til oss i Oslo, men for å gjøre det litt lettere skal vi heller forsøke å gjenskape Netlightfølelsen i Bergen.

For å gi dere et innblikk i Netlight og hvem vi er, har vi lyst til å invitere dere med på en klassisk Netlight-opplevelse: "Destination Unknown". Vi inviterer til bedriftspresentasjon på en hemmelig destinasjon og vil i løpet av kvelden gi dere et innblikk i hvordan det er å være en Netlighter. Mat og drikke vil selvsagt bli servert, og vi tenker middag rundt 17:30 - så gjerne ikke møt opp skrubbsulten. Vi gleder oss til å treffe dere!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Malin (malin.snieske@echo.uib.no) eller Therese (therese.kjoel@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen. Vi i Bedkom gleder oss!

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY