HjemOm echo
norgesgruppendata.no

Fullt

9 på venteliste

Åpent for alle trinn!

12. mai 2022

14:15

Store Auditorium


Påmeldingen er stengt


@bedkom

NorgesGruppen Data


Gi teknologikompetansen næring hos NorgesGruppen

Vi håper å se deg under vår presentasjon hvor vi vil fortelle om IT delen av NorgesGruppen som arbeidsplass og noen av de mange spennende områdene vi jobber med hos! Du vil og få høre om hvilke muligheter vi har for studenter og nyutdannede.

Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor krydderet og all den andre maten du trenger, ligger klar i butikkene – hver dag, over hele landet. Klar for å bli pepret med spennende oppgaver?

Ny teknologi gir mange muligheter til å forbedre varestrømmen fra jord til bord og avanserte algoritmer og maskinlæring står sentralt i dette arbeidet. NorgesGruppen har en visjon om å gi folk en bedre hverdag, og innovativ bruk av ny teknologi skal bidra til en enklere og miljøvennlig fremtid.

Mat til folket er mat for Teknologer. NorgesGruppen har utfordringer til deg som ønsker å jobbe med IT i et av Norges største selskaper.

Les mer om oss på vår hjemmeside: www.norgesgruppen.no og www.norgesgruppendata.no

Etter bedriftspresentasjonen blir det bespisning og god stemning på Villa Blanca.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Sara (sara.elvebakk@echo.uib.no) eller Jasmine (jasmine.naess@echo.uib.no) eller Sebastian (sebastian.sorensen@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen. Dersom det er ledige plasser timer før presentasjonen, annonserer vi disse på Instagram med førstemann til mølla prinsipp - uansett årstrinn!

Vi gleder oss!

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY