norkart.no

30 plasser

Bare for: 3. - 5. trinn

25. okt. 2022

14:15


Åpner 18. okt., 10:00


@Bedkom

Norkart


Velkommen til bedriftspresentasjon med Norkart!

Norkart er ikke bare kart. I Norkart er du med på å digitalisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor stat, kommune og næringsliv - noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer. Dette gjør at vi har et sterkt fokus på å forenkle, forbedre og fremfor alt automatisere.

Norkart er det største innovative fagmiljøet innen geografiske informasjonssystemer og kommunalteknikk i Norge. Vi har også Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon - det gir uendelig med muligheter for våre nysgjerrige teknologer. Nøkkelen til suksess ligger i nærhet til kunden, gjennomføringskraft og kompetansen til våre 200 medarbeidere.

Vi utvikler etter et smidig tankesett og dyrker DevOps-kultur og -metodikk.

Du vil møte Bjørn og Lars Erik, to tidligere studenter fra UiB og NTNU, som vil fortelle om hvordan de havnet i Norkart og hva de gjør i dag som systemutviklere.

Det blir også bespisning og Kahoot med premier i våre lokaler.

Vi gleder oss!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Ole (ole.eiane@echo.uib.no), Sigurd (sigurd.blakkestad@echo.uib.no) eller Halvor (halvor.cappelen.wik@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY