pwc.no

26 plasser

Bare for: 3. - 4. trinn

10. mars 2022

15:45


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

PwC Norway


Er du interessert i å lære hvordan man kan bruke dataanalyse for å løse reelle forretningsproblemer?

I kurset «Fra analyse til strategi» får dere lære hvordan vi i PwC bruker Analytics i praksis, hele veien fra innhenting og klargjøring av data til å identifisere målrettede tiltak for en velfungerende forretningsstrategi. Kurset er basert på et reelt case PwC har gjennomført for en kunde. Kurset vil være interaktivt og gruppebasert og gi dere en innføring i både dataanalyse og strukturert caseløsning. Husk å ta med egen PC/Mac som dere kan bruke under kurset. Kurset vil finne sted i PwCs lokaler i Sandviken. Underveis i kurset vil det bli servert mat og drikke. Vi avslutter kvelden på Bar 3 for mingling og shuffleboard. Vi sees!

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. Vi jobber i stadig økende grad med teknologi og analyse for å levere bedre tjenester til våre kunder i både offentlig og privat sektor. Sammen utvikler vi fremtidens løsninger på spennende og komplekse problemstillinger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. Vi er opptatt av å ha lokal tilstedeværelse for våre kunder og har kontorer i alle de store byene i Norge.

Oppmøte 16:45 hos PwC Norway

Husk å sette deg inn i de nye reglene for avmelding og gi beskjed i god tid dersom du er påmeldt og ikke har mulighet til å delta.

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY