skatteetaten.no

Fullt

16 på venteliste

Åpent for alle!

05. mai 2022

14:15


Påmeldingen er stengt


@Bedkom

Skatteetaten


Introduksjon til Frontend-utvikling med React

I denne workshopen får du en introduksjon til React, og lærer hvordan du kan komme i gang med å sette opp og utforme din egen webapplikasjon.

Kurset passer for deg som har lite eller ingen kjennskap til React fra tidligere, men litt programmeringserfaring er en fordel.

Ta med egen pc/mac. Før kurset ber vi om at du laster ned og installerer Visual Studio Code: https://code.visualstudio.com/download

Om oss - IT i Skatteetaten

I Skatteetaten har vi ansvar for noen av Norges viktigste digitale systemer. Jobben vår er å sørge for at alle bidrar med det de skal. Det gjør vi blant annet ved å utvikle enklere og mer intuitive tjenester. Vi organiserer oss i tverrfaglige, selvstyrte team som eier løsningene fra A til Å. Da opplever vi ansvar og engasjement for det vi lager, knytter sterke relasjoner internt og hjelper hverandre i mål med løsninger som vi er stolte av.

 • Vi huser et av landets største og ledende IT-miljøer.
 • Vi er over 900 fast ansatte som jobber med utvikling, drift og forvaltning av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning.
 • Vi har ansvaret for utvikling og drift av den digitale produksjonen i Skatteetaten.
 • I 2021 passerte vi 1 400 000 utviklingstimer på digitale tjenester og verktøy for å understøtte etaten og gjøre oss best mulig rustet til å oppfylle samfunnsoppdraget som er å sikre skatteinntektene.
 • Vi har et eget designsystem som vi bruker og videreutvikler.
 • Vi er allerede gode på IT i Skatteetaten, men vi ønsker å bli enda bedre sammen med deg!

Kurset varer i rundt 3 timer og det blir servert mat (burritos!) og drikke :)

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Tord (Tord.Nytun@echo.uib.no), Halvor (Halvor.Cappelen.Wik@echo.uib.no) eller Ingrid (Ingrid.Guddal@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen. Dersom det er ledige plasser timer før presentasjonen, annonserer vi disse på Instagram med førstemann til mølla prinsipp - uansett årstrinn!

Vi gleder oss!

 • echo

  Hovedsamarbeidspartner

  POWERED BY