HjemOm echo
soprasteria.no

Fullt for 1. - 2. trinn

Fullt for 3. - 5. trinn

29 på venteliste

10. nov. 2022

15:30

Store Auditorium


Påmeldingen er stengt


@bedkom

Sopra Steria


Vi har gleden av å ønske velkommen til bedriftspresentasjon med Sopra Steria!

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, hvor vi hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi er en ende-til- ende leverandør og kan dermed bidra med ekspertise inn i alle faser av et prosjekt.

Vi har fokus på innovasjon, samhandling og digitalisering både internt og eksternt med våre kunder, samtidig som at vi er opptatt av et godt, tverrfaglig samarbeid. "Power of Sharing" er et begrep som sitter sterkt i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om igjen.

Vi er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn at vi har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass 6 år på rad!

Etter bedriftspresentasjon i Store Auditorium tar vi buss videre til Olivia Zachariasbryggen for noe godt å spise og drikke.

Vi gleder oss!

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Jacob(jacob.foss@echo.uib.no), Halvor (halvor.cappelen.wik@echo.uib.no) eller Sondre (sondre.sylte@echo.uib.no) senest 24 timer før.

PS! Følg Bedriftskomiteen på Instagram og LinkedIn: @echo_bedkom / echo - Bedriftskomitéen.

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY