tryg.no

34 plasser

09. sep. 2021

14:15

Store Auditorium

Bare for 3. - 5. trinn


Påmeldingen er stengt.


@Bedkom

Tryg


Tryg inviterer til bedriftspresentasjon Torsdag 9. september klokken 16:15 i Store Auditorium!

Tryg Forsikring er i ferd med å bli nordens største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge, og Sverige. Finans og forsikring blir ofte sett på som en konservativ bransje - Tryg har selv røtter tilbake til 1700-tallet. Men det enorme mulighetsrommet som ny teknologi og digitaliseringen av samfunnet skaper innen forsikring driver en akselererende transformasjon. Tryg har ambisjoner og muskler til å definere fremtidens forsikringsløsninger, men vi trenger flere dyktige teknologihoder som kan forme veien dit.

Micro frontends, conversational interfaces, APIer, digital decoupling, rikere og raskere datafangst, datainnsikt og intelligens, automatisering, og organisatorisk smidighet er viktige byggeklosser i veien mot fremtiden som vi jobber med i dag.

Business IT & Digitalisation organisasjonen er teknologimuskelen til Tryg og består i dag av rundt 350 mennesker som hovedsaklig jobber fra våre kontorer i København og Bergen. Vi utvikler og drifter løsninger til våre fire millioner kunder, fire tusen kollegaer, og samarbeidspartnere. Hos oss vil du få tryggheten av å jobbe i agile team hos en solid arbeidsgiver med gode vilkår, samtidig som du har store påvirknings- og utviklingsmuligheter i en utforskende organisasjon i vekst og endring.

Etter presentasjon drar vi til en restaurant for spising og mingling.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Ingrid (ingrid.guddal@echo.uib.no) eller Malin (malin.snieske@echo.uib.no) senest 48 timer før.

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY