27 plasser

Åpent for alle!

27. okt. 2021

16:00

Vestveggen


Påmeldingen er stengt


@echo buldring/klatring

Vestveggen med echo klatring


Klar for årets klatreopplevelse?

echo klatring/buldring inviterer alle både erfarne og nye klatreinteresserte med til Vestveggen, Åsane på onsdag neste uke.

Vestveggen er best kjent som Nordens største klatresenter, de holder en høy, konkurranseklar standard og har mye variasjon blandt både led, autobelay, buldring og relevant trening. echo klatring sponser inngang til alle, slik at eneste utgift blir leie av utstyr for de som mangler noe (for de fleste kun sko evt sele). Prisliste for leie av utstyr finner du her https://bergenklatreklubb.no/priser/.

OBS: Om du ikke har vært på Vestveggen før må du også fylle ut egenerklæringsskjema før du kan begynne. Det er mye lettere å ha gjort på forhånd, skjemaet finner du her: https://bergenklatreklubb.no/klatrehall/vestveggen/.

Viktig info/sikkerhet

Det kreves ingen forkunnskaper/kurs for å delta, men om du har lyst å prøve å klatre og ikke har relevant kurs (topptau/brattkort el) så kommer noe viktig informasjon.

For å kunne bruke autobelay må sele og karabin sjekkes/sikres av en med ovennevnt kompetanse hver gang du skal begynne å klatre (med mindre du skal klatre en rute på samme vegg og ikke har klippet deg ut).

For topptau kreves samme kompetanse kun for den som sikrer, samt at det også er en sikkerhetsmessig fordel om personen som sikrer deg er i omtrent samme vektklasse. Siste som gjenstår er buldreveggen, hvor det er ingen begrensninger, her er det bare å klatre så mye man orker. Bare husk å se opp, slik at du ikke blir truffet av en klatrer som er på vei ned.

Vi gleder oss masse, og håper akkurat du har lyst å være med! Dette er en gyllen mulighet til å finne ut om klatring er noe for deg. Melde av? Send en mail til henrik225@gmail.com senest 48 timer før.

  • echo

    Hovedsamarbeidspartner

    POWERED BY