For ei skjønnas 😍

logo
Logg inn

Interessegrupper

Bryggelaget 🍺

Velkommen til Informatikkens Bryggelag, det mest oppsiktsvekkende og uventede resultatet av et samarbeid mellom echo og Institutt for Informatikk. Ja, det høres kanskje litt merkelig ut - tenk "en hacker møter en maltmølle" eller "kode-geni i en humlejungel", men vi sverger at det fungerer!

Her på Bryggelaget tar vi oppgaven vår på alvor, men vi tar oss selv ikke altfor alvorlig. Vår misjon? Enkel. Vi skaper et myldrende bryggekollektiv der både brygge-guruer og nybegynnere kan samle seg rundt grytene og fordype seg i den guddommelige kunsten å brygge.

Og hvis du er ny innen dette gamet - ikke vær redd! Vi er like innbydende som en frisk sommerale. Fra dem som bare har drukket pils og lurer på "Hva i all verden er en IPA?", til de erfarne bryggerne som diskuterer hvilke gjærstammer som gir best esterprofil - alle er velkommen!

Og snakk om utstyr - vi har det hele! Vårt glitrende trofé er vår Speidel Braumeister 50L, en maskin som gjør brygging like enkelt som å lage nudler, bare mye mer givende. Tror du oss ikke? Bli med, og se selv!

Men vi er ikke bare opptatt med å brygge hele dagen, vi er også kjernen i å fylle krusene ved diverse studentarrangementer. I tillegg arrangerer vi ølsmakekvelder og bryggekurs, hvor du kan lære alt fra forskjellen på en stout og en porter, til hvordan man brygger det perfekte hjemmebrygget.

Så, om du er klar for å ta steget inn i en verden av malt, humle og vennlig banter, har Bryggelaget en plass klar for deg. Kom og mestr bryggekunsten sammen med oss!

Medlemmer

SM

Stian Munkejord

Brew master

ST

Snorre Thomsen

TBA

AR

Ask Rud Persson

Lager Leder

OK

Oskar Krystian Michalski

TBA

GH

Gard Heine Kalland

Tønne Tømmeren

OM

Ole Magnus Fon Johnsen

Smaksprofet Sjef

ØV

Østen Vestby Edvardsen

TBA

KG

Karolina Gil

TBA

FK

Felix Kaasa

TBA

EJ

Emil Johannessen

TBA

SK

Sedric Kvarnes

Brygger

LL

Lars Lismoen

Brygger

TV

Tines Valen

Brygger

ER

Eirik Rekve Thorsheim

Admin kontakt

PM

Pål Magnus Gunnestad

Admin kontakt