God sommer 🌞

logo
Logg inn

Vi fornyer hovedsamarbeidsavtale med Bekk! 🎉

Publisert av:

20

Hovedstyret

Det nærmer seg to år siden vi signerte forrige HSP-avtale med Bekk. Tiden har gått fort, og til tross for mange avlyste arrangementer og digitale erstatninger, så har vi sammen fått til utrolig mye! Vi har hatt bedriftspresentasjoner og workshops, holdt karrieredager, CV-kurs og frokostseminar, vi har hacket løs på hackathons og jentekvelder og quizzet mot Online. Vi har hatt mye god mat og drikke, vi har spilt shuffleboard og biljard og vi har nytt en kaffekopp rundt bålet på Fløyen.

Sist, men ikke minst har vi fått oss mange nye venner i alle bekkerne vi har møtt! Alt dette gjør oss trygge på at Bekk er den rette samarbeidspartneren for oss i de to neste årene, og vi gleder oss til å se hva mer vi kan få til sammen! Vi ser frem til flere varierte arrangementer med mye sosialt og med et fortsatt høyt faglig nivå.

Signeringsstand 📝

I morgen, onsdag 24. mai fra kl. 10-14 står echo og Bekk sammen på stand i foajeen på Høyteknologisenteret. Stikk innom og få deg en fjordland, så sikrer du deg selv en litt bedre dag på salen i en hektisk eksamensperiode. Kl. 12 blir det signering og kake!

Den nye avtalen finnes i en offentlig versjon her: bit.ly/HSP22-24