God sommer 🌞

logo
Logg inn

Tanker etter FIF-møte

Publisert av:

20

Hovedstyret

AN

Arne Natskår

Jeg (Arne), Stian og Emma i hovedstyret har vært i Trondheim på Forente IT-foreninger møte! Der møtte vi andre foreninger fra hele landet, fra Oslo, Grimstad, Trondheim osv. Vi delte erfaringer og praksiser, samt diskuterer hvordan vi skal ha best mulig sommerjobb søknadsfrister.

Etter å ha vært på NTNU Gløshaugen, og snakket med linjeforeninger går jeg ut med en enormt stolthet. echo er en del nyere enn mange andre linjeforeninger, men allikavell har vi masse arrangementer, mye bedriftskontakt, egne lokaler, godt samarbeid med administrasjonen, enormt mange frivillige og i det siste en helt egen bar. Lesesalen og Beta er store lokaler hvor alle vi er velkomne, hvor vi blir kjent og hvor vi inkluderer hverandre. Det å ha egne STORE lokaler er et enormt fortrinn, både sosialt og faglig, som vi ikke må ta for gitt.

Mye av den æresfrykten jeg har følt på i forhold til linjeforeningene i Trondheim er mer eller mindre borte. Abakus, den største og eldste linjeforeningen til IT i Trondheim, ble stiftet for 46 år siden. For 5 år siden het vi ikke echo, og vi var et fagutvalg. Enormt mye har skjedd på den tiden, hvor vi i dag har enormt mange tilbud til studentene våre. Her er det og verdt å nevne at vi og abakus er de to linjeforeningene som representerer flest IT-studenter i Norge.

Jeg ser for meg fortsatt mye og store forbedringer de neste årene i echo. Vi kommer hjem til Bergen med mye inspirasjon og motivasjon. Det håper jeg at du og har, for vi trenger at DU bidrar til å gjøre echo bra.

Har du en idee? Har du lyst til å lage toalettavis for echo? Har du en kul ting til lesesalen? Har du en kul ting du vil gjøre? Har du et savn etter et arrangement? Har du en hobby du vil dele med andre? Send epost til hovedstyret: echo@uib.no! Eller snakk med noen av oss i hovedstyret

Jeg vil benytte muligheten til å si takk til alle som har bidratt til å gjøre echo det vi er i dag. Både de som hadde og har verv, de som rydder litt ekstra på kjøkkenet, eller de som sier hei til en person de ikke kjenner på sal. Du gjør echo til noe vi alle kan være stolte av.