Vim eller forsvinn

logo
Logg inn

Vi fornyer hovedsamarbeidsavtale med Bekk! 🎉

Publisert av:

20

Hovedstyret

Det nÊrmer seg to Är siden vi signerte forrige HSP-avtale med Bekk. Tiden har gÄtt fort, og til tross for mange avlyste arrangementer og digitale erstatninger, sÄ har vi sammen fÄtt til utrolig mye! Vi har hatt bedriftspresentasjoner og workshops, holdt karrieredager, CV-kurs og frokostseminar, vi har hacket lÞs pÄ hackathons og jentekvelder og quizzet mot Online. Vi har hatt mye god mat og drikke, vi har spilt shuffleboard og biljard og vi har nytt en kaffekopp rundt bÄlet pÄ FlÞyen.

Sist, men ikke minst har vi fÄtt oss mange nye venner i alle bekkerne vi har mÞtt! Alt dette gjÞr oss trygge pÄ at Bekk er den rette samarbeidspartneren for oss i de to neste Ärene, og vi gleder oss til Ä se hva mer vi kan fÄ til sammen! Vi ser frem til flere varierte arrangementer med mye sosialt og med et fortsatt hÞyt faglig nivÄ.

Signeringsstand 📝

I morgen, onsdag 24. mai fra kl. 10-14 stÄr echo og Bekk sammen pÄ stand i foajeen pÄ HÞyteknologisenteret. Stikk innom og fÄ deg en fjordland, sÄ sikrer du deg selv en litt bedre dag pÄ salen i en hektisk eksamensperiode. Kl. 12 blir det signering og kake!

Den nye avtalen finnes i en offentlig versjon her: bit.ly/HSP22-24