HjemOm echo
mnemonic.io

Fullt

29 på venteliste

Åpent for alle trinn!

09. feb. 2023

15:15

Store Auditorium


Loading...

@bedkom

Mnemonic


Mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko. Vi teller i dag over 300 ansatte fordelt på seks kontorer og er et firma i vekst.

Vi jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har Mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work. Torsdag 9.februar kommer Mnemonic med enda en spennende bedpres! Dette blir et unikt foredrag fra informasjonssikkerhets verden du ikke vil gå glipp av.

Husk å lese gjennom Bedkom sine retningslinjer før du melder deg på. Dersom du må melde deg av, ta kontakt med Johannes (johannes.viken@echo.uib.no) eller Jacob (jacob.foss@echo.uib.no) senest 24 timer før.

echo

Hovedsamarbeidspartner

POWERED BY