For ei skjønnas 😍

logo
Logg inn

echo – Linjeforeningen for informatikk

echo består av frivillige informatikk studenter, og er delt inn i et hovedstyre og en rekke undergrupper, komiteer og interesseorganisasjoner. Hovedstyret vårt består av syv demokratisk valgte studenter og syv representanter fra undergruppere. Vi er linjeforeningen for informatikk ved Universitetet i Bergen, men har også et overordnet ansvar for studentsaker som angår det faglige ved instituttet. Vi jobber utelukkende med å gjøre studiehverdagen for oss informatikere bedre og er studentenes stemme opp mot instituttet, fakultetet og arbeidsmarkedet.

Arrangementer

Vi arrangerer jevnlig både faglige og sosiale arrangementer for studentene våre. Eksempler på sosiale arrangementer er semesterstart- og eksamensfester, quizzer, paintball, kodekvelder, spillkvelder og gokart. Kræsjkurs, workshops og fagkvelder er noen av de faglige arrangementene vi holder. I tillegg til alt dette har vi også bedriftspresentasjoner, hvor bedrifter kommer og presenterer seg og gjerne tar oss med ut på gratis mat og drikke etterpå.

Lesesalene

echo administrerer flere av våre egne lesesaler som brukes til lesing på dagtid og arrangementer på kveldstid. Vi har blant annet en Bachelorlesesal, Beta, en stillelesesal og flere masterlesesaler. De fungerer som samlingspunkter for informatikkstudenter på alle årstrinn og har et veldig godt sosialt miljø. På lesesalen og beta har vi kjøkken, sittegrupper, leseplasser og ikke minst gratis kaffe!

Lesesalene ligger på Høyteknologisenteret, Thormøhlensgate 55.

Bli med i echo

echo gjennomfører valg etter Generalforsamling i slutten av Februar. Alle våre studenter har rett til å stille til Hovdstyret, og alle våre studenter har stemmrett. Vi anbefaler alle om å søke om å bli med i Hovedstyret og gjøre echo enda bedre!

Alle spørsmål kan rettes direkte til en av våre representanter eller på mail til echo@uib.no.